Despre noi image
Când ne gândim la autovehicule, sau orice alt tip de mașinărie, nici nu ne trece prin gând cât de multe asemănări există între oameni și acestea.
Mașina este asemănătoare omului, în timp nu va mai funcționa la fel de bine si nici nu va mai arăta ca în tinerețe.
Deoarece nu vrem să vă lăsăm mașina pradă timpului, BEST CAR AUTO SERVICE , are propria secție de mecanica , piese auto , tinichigerie si vopsitorie auto .
Noi avem grijă de automobilul dumneavoastră, de la interior la exterior cat si motor, pentru că acesta trebuie atât să ruleze bine cât și să arate bine.
Personalul este unul cu experiență în domeniu, practica continuă a transformat talentul în performanță
Vă asigurăm că sunteți pe mâini bune !
Orice piesa , element al caroseriei sau parte a structurii mașinii, noi o reparăm fără griji.
Vopselele, pe care le folosim, sunt pe bază de apă, gama PREMIUM, deoarece calitatea joacă pentru noi un rol important, dumneavoastră aveți posibilitatea să alegeți tipul de vopsea, pe care îl doriți. Piesele auto sunt de cea mai buna calitate , sunt noi si beneficiaza de garantie .
Putem aduce si piese tuning, pe comanda si le putem monta in service-ul nostru.
De la jante , admisii sport, evacuari, bodykit-uri sport, distantiere, faruri / stopuri s.a.m.d

Mașina ta nu mai arată ca la început? Treci pe la BEST CAR AUTO SERVICE și personalul nostru te poate ajuta în acest sens.
Împreună vom alege soluția potrivită și îți vom explica procesul de transformare, prin care automobilul dumneavoastră va trece , atat tehnic cat si optic