MECANICA USOARA

Schimb ulei si filtre , Inlocuire consumabile, Mecanica usoara Transparenta si costuri la vedere Comunicare si onestitate Expertiza si experienta desavarsita Programare rapida Garantie manopera si piese de schimb ( daca piesele se achizitioneaza prin firma noastra ) Noi ne dorim ca experienta la un service auto sa fie altfel, iar clientul sa plece multumit si revina cu incredere. Calitatea si atentia serviciilor noastre sunt garantia unei meserii facute cu pasiune si dedicare. Acest lucru se vede atunci cand clientii se intorc la noi sau ne recomanda, stiind ca pot conta pe expertiza noastra. Fa-ti o programare la service-ul nostru si iti vom rezolva orice problema mecanica are masina ta. Iti vom raspunde prompt si vom stabili impreuna data si ora la care ne putem intalni.

VOPSITORIE AUTO & TINICHIGERIE

La noi veti vedea cele mai bune rezultate in materie de vopsit si de tinichigerie auto la preturi sub media pietei, incat o sa ne recomanzi cu siguranta si prietenilor sau chiar rudelor tale.

POLISH AUTO

Prin polishare se inlatura o parte din lacul de protectie al vopselei. In functie de starea masinii si procedeul aplicat, se pot inlatura pana la 95% din defecte. Sunt multi factori care contribuie la degradarea aspectului masinii in timp, cum ar fi conditiile meteo, conditiile de drum, contaminarea lacului, solutiile de la spalatorii etc. Uzura timpului, ploile acide, depunerile, zgarieturile, atacurile acide ale gainatului de pasari, micile accidente actioneaza in fiecare zi asupra masinii dvs. La BEST CAR AUTO SERVICE , aveti cel mai bun tratament aplicat masinii dvs. De la corectie lac , polish caroserie cat si polish faruri/stopuri.

DIAGNOZA AUTO

Putem identifica repede si corect o gama variata si extinsa de probleme, prin efectuarea urmatoarelor testari: Masurare acumulator auto Diagnostic motor si cutie de viteze Masurare voltaj alternator Testare lichid de frana Testare presiune pneuri Testare forta de franare Analiza gazelor, a uleiului sau a carburantului Regenerare Filtru DPF ( particule ) Regenerare EGR Adaptari / Codari / Testare diverse functii Activare Cheie noua